Emrah AÇIKGÖZ'ün Kişisel Sahifesi.

En İyi Seyahat Uygulamaları

apps_v14

Skyscanner: Yüzlerce havayolu şirketinin web sayfalarında uygun fiyatlı uçak bileti aramayı tek ekranda birleştiren bu uygulama, en ucuz uçak biletini bulmayı kolaylaştırıyor. Destinasyon ve tarihler girildiğinde tüm havayollarını tarayarak istenilen filtreye göre seçenekleri sunuyor.

TripAdvisor: Dünya genelinde 60 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla TripAdvisor, otel araması için başvurulacak en iyi uygulamaların başında geliyor. Otel, destinasyon, aktiviteler hakkında kullanıcı yorumlarını içeren uygulamada, Facebook hesabıyla siteye bağlananlar, eğer varsa arkadaşlarının eleştirilerini de görme şansını yakalıyor.

Airbnb: Otelde kalmaktansa gidilecek destinasyonda ev kiralamayı düşünenler için hazırlanmış bir uygulama. 200.000’i aşan daire veya oda listelerinden bütçenize uygun olanını seçin ve ev konforunda bir tatil yapın. İster ev, ister oda isterse de koltuk kiralayın.

Couchsurfing: Gittiği yerde otel veya ev kiralamak yerine, yerel insanların evine misafir olmayı sağlayan platformun 5 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Couchsurfing uygulaması ile misafir kabul edenlere istek gönderin, yerel hayatı, onların evinde kalarak yakından keşfedin.

Booking.com: Bulunduğunuz yerde en uygun otel seçenekleri sunan uygulamayla indirimli otelleri listelenebiliyor ve böylece karar vermek kolaylaşabiliyor. Hızlı olup fırsatları erken yakalayanlar kazanıyor. Toplam 184 ülkede 330.000 üzerindeki tesisten birini seçebilirsiniz.

XE Currency: Başlıca döviz kurlarını istediğiniz para birimine çevirin. İnternete bağlanıldığında kurları güncelleyen uygulama ile gidilen ülkenin para birimini çevirmek için hesap makinesine gerek kalmıyor. Unutmayın, döviz çeviricisi seyahatlerinizde en çok ihtiyaç duyacağınız uygulamların başında geliyor.

Bir Yorum Yazın